Over ons

Over Ecotuintje

Ecotuintje is de webshop voor de milieubewuste tuin-fan. Wij proberen de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken, beginnend in jouw en onze tuin! 😉 Waar we ooit begonnen met het maken van duurzame moestuinbakken, hebben we in ecotuintje het assortiment flink uitgebreid. We proberen in de loop van de komende jaren hiermee verder te gaan, zodat we uiteindelijk echt alles kunnen aanbieden wat we echt gaaf vinden voor in een duurzame tuin.

Duurzaamheid

Op deze pagina vind je alles over duurzaamheid bij Ecotuintje. *klik*

De hippies achter ecotuintje

Hallo, wij zijn Rob en Nienke van Ecotuintje.nl. Wij houden van (moes)tuinieren en houden over onze avonturen in de tuin en daarbuiten ook een blog bij op www.eco-leven.nl. Wij hebben 2 lieve kinderen en wonen samen met de katten in een klein leuk huisje in oost Groningen.

Vanuit onze passie zijn wij in 2015 begonnen met moestuinbakken plaatsen in onze eigen tuin en merkten wij dat er maar weinig aanbieders zijn die goede duurzame moestuinbakken verkopen. Toen zijn wij zelf douglas moestuinbakken en plantenbakken gaan maken en verkopen in de webshop bij eco-leven.nl. Dat ging best goed, maar we misten iets.

Nu hebben we alweer een jaar onze ziel gestoken in Ecotuintje.nl. Hier gaan wij zorgen dat we op een zo duurzaam mogelijke manier duurzame producten kunnen verkopen voor jouw eco- tuin. De moestuinbakken bieden wij hier ook aan, maar er is inmiddels een hoop bij gekomen aan duurzame eco-producten voor in de natuurbewuste ecotuin.

Eigenlijk komt het er op neer dat wij producten in de webshop verkopen, die we zelf gaaf vinden en willen hebben! (Wat een droombaan, vind je niet?)

Duurzaamheid staat bij ons hierbij voorop. Wij houden van goede sterke producten die doen waarvoor ze zijn en met oog voor het milieu zijn gemaakt. Ook buiten de producten houden wij duurzaamheid aan als richtlijn, met bijvoorbeeld de hergebruikte verpakkingsmaterialen die we gebruiken en de stroom voor onze thuisbasis die is opgewekt door zonnepanelen. Ons kantoor wordt verwarmd met reststukjes (fsc goedgekeurd) douglashout wat over is van het maken van de moestuinbakken. Wij proberen dus zo min mogelijk weg te gooien en dat lukt aardig!

Nu zijn wij nog klein en hebben we beperkte ruimte, maar met jullie hulp kunnen we groeien en echt wat verduurzaming teweeg brengen in het tuinproducten-aanbod!

Service is ook best wel ons ding, dus is er iets, heb je een vraag of gewoon zin in een praatje, neem gerust contact op!

Welkom in onze eco-webshop!

Onze gegevens

Ecotuintje
Meijerslaan 3
9684CV Finsterwolde

(bezoek alleen op afspraak)

Info@ecotuintje.nl

Contactformulier

Tel +31851303276 (op werkdagen van 10 tot 17u)

KVK: 69840407
BTW: NL002115522B20