Een rondleiding door ons bedrijf.

Hoi allemaal!

We zijn alweer bijna op de helft van juli, wat voor ons betekent dat mensen drukker zijn met het plannen van hun vakantie, dan het kopen van spulletjes voor in de tuin. Ook wel weer lekker, want dan kunnen we even bijkomen van de drukte (en onze eigen vakantie in augustus plannen 😉 ).

Veel mensen denken dat Ecotuintje een groot bedrijf is. Vaak krijg ik iemand aan de telefoon die verbaasd is om meteen een mens aan de telefoon te krijgen, omdat je vaak eerst een keuzemenu krijgt bij de grotere bedrijven. Daarom dacht ik, misschien is het leuk om eens een rondleiding te geven door ons bedrijfje! 

Verder lezen Een rondleiding door ons bedrijf.

Zomertijd in de tuin!

Eindelijk is het weer zomertijd in de tuin. Het weer begint er ook op te lijken, hopelijk blijft dat nu! Op facebook zie je achter elkaar foto’s voorbij komen van overvolle moestuinen (en slakkenplagen) en nog steeds zijn er genoeg mensen die nu nog beginnen met een moestuin. Ik zeg altijd: je kan beter te laat zaaien dan te vroeg. 😉 

Met dit zomerse weer is het dan ook eindelijk tijd voor een update van al het nieuws in onze webshop! Het is hectisch en druk geweest, dus ik heb nu pas net weer even de tijd om dit op een rijtje te zetten. Als je er dan over na gaat denken, is er best een hoop nieuws bij gekomen, dus ik hoop dat ik niets vergeet!

Verder lezen Zomertijd in de tuin!

Nieuwe website!

Eindelijk is het zover, de nieuwe webshop is online!
Voor de schermen is hij lekker overzichtelijk vormgegeven door de webfairy Nienke van Fairywebdesign.nl en achter de schermen voorbereid op de toekomst met zoveel gemak, dat we meer tijd overhouden voor dingen die het er echt toe doen zoals service en goede duurzame producten.

Over duurzame producten gesproken: De komende tijd verwachten wij veel nieuwe producten toe te kunnen voegen, dus houd de site in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief als je niets wilt missen!