Levering en ophalen

Wij hebben 2 opties voor bezorging van uw product:

  • pakketpost
  • afhalen in Finsterwolde, noord-oost Groningen.

Via pakketpost € 5.95 per bestelling (boven 50 euro bestelbedrag, gratis verzending!)

Als je kiest voor de optie “pakketje”, pakken wij je pakketje in hergebruikt inpakmateriaal in en brengt Pieter Post van Postnl of transmission (bij palletvervoer)het bij jou thuis. Het kan dus zijn dat je bestelling in een doos van totaal wat anders geleverd wordt. Dat scheelt weer een hoop energie en grondstoffen voor het maken van een nieuwe doos, dus beter voor het milieu! Bij grote plantenbakken op maat (boven 120×120) komen wij het zelf langsbrengen en zit installatie ter plekke als de plek vrij is bij de prijs inbegrepen.

Vandaag besteld voor 16u, volgende werkdag in huis!

Uitzondering: Producten die op maat gemaakt worden of te zwaar zijn voor pakketpost, hebben een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Producten waarbij staat dat ze niet op voorraad zijn, hebben ook een langere levertijd afhankelijk van onze leverancier.

Ophalen

Het gratis ophalen op onze thuisbasis in oost Groningen kan op afspraak op werkdagen van 9 tot 18 uur. Hiervoor nemen wij contact op met u, om een afspraak te maken. Het adres: Meijerslaan 3, 9684cv Finsterwolde, in Nederland.