De lentekriebels zijn gearriveerd!

Nu zo na de vorstperiode het weer warmer wordt, zijn bij ons de lentekriebels al gearriveerd! Daarbij zijn heel toevallig ook nog eens een hoop nieuwe producten gearriveerd! 😉

Kweekbakjes

We hebben nu meer kweekbakjes, zodat je meer keus hebt. Ze zijn allemaal geselecteerd op kwaliteit en stevigheid, dus geen wegwerpbakjes, maar echte kwaliteit die jaren meegaat.

Moestuinbakken

We merken dat mensen weer naar buiten trekken en hun tuin willen gaan aanpakken. Deze week hebben we (met veel plezier) weer flink wat duurzame moestuinbakken geproduceerd om aan jullie vraag te voldoen. We merken dat de op maat gemaakte moestuinbakken dit jaar nog populairder zijn dan vorig jaar! De standaardmaten proberen we genoeg op voorraad te houden, zodat je deze de volgende werkdag al in huis kan hebben, als je voor 16u bestelt. Door de grote vraag kan het zijn dat het een dagje later wordt, maar dat is tot nu toe nog niet gebeurd. Deze en volgende maand zijn de duurzame moestuinbakken ook nog eens in de aanbieding!

Zaden

Ook de zaden bestellen jullie massaal! We zijn blij dat jullie kiezen voor de biologische (vaak zelfs biodynamische) zaden die wij verkopen! We proberen steeds weer het assortiment uit te breiden. Pas hebben we nog een aantal koolsoorten toegevoegd die volgens ons niet mogen missen. Mochten jullie speciale zaden zoeken, laat het gerust weten! We hadden al de vraag gekregen of we wat meer “vergeten” groenten willen toevoegen, dus die komen er binnenkort bij.

Agenda

Dit jaar hebben we ons ingeschreven voor meerdere leuke tuin/bio/duurzame fairs en markten door Nederland. De eerste markten hebben we al gehad: Tuin & Zo in Zuidbroek en Groenmoes in Boekel waren erg leuk! Het was fijn om eens persoonlijk contact te hebben, in plaats van via een computer. De eerst volgende is Groei & Bloei op de Fraelemaborg in Slochteren op 2 april. Wil je weten waar we nog meer staan? Bekijk het op onze agenda, en wie weet zien we elkaar op een beurs/fair/markt! 😉

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *